Ukas..

Søndag! Alltid en koselig/litt kjip dag. Men denne gang skal jeg heldigvis bruke mindre tid på lekser, jeg har nemlig ikke prøve før torsdag- og det er jo hele fire dager til, ikke sant? Uansett, jeg tenkte å utvide "Ukas bilde"- innlegget med et litt lenger innlegg fremover! Da får dere litt større innblikk i hverdagen min, og så får jeg sett gjennom alle de koselige stundene denne uka. Så, her har dere ukas..

Høydepunkt

Definitivt å være ferdig med tentamen i lyrikk på fredag. SOM jeg har grua meg til den! Har liksom venta på det i fire uker nå, så det var veldig, veldig deilig å få unnagjort. Vet ikke helt hvor bra det gikk, men pft.. Nå er jeg i hvert fall ferdig! Gikk og sang for meg selv på vei hjem fra skolen, så glad var jeg, haha :)

Nedtur

Må vel være når jeg hadde venta i en og en halv time i byen før dans, og så plinger det inn en melding om at dansen er avlyst. Hallo?! Satt hele veien hjem og tenkte på alt jeg kunne gjort i stedet for å sitte å vente, haha.. What a waste.

Cravings

Jeg har prøvd desperat å holde meg for å kjøpe noe i byen denne uka, og tja.. Det gikk sånn ok..? Endte med at jeg spiste vennene mine sin mat, spesielt Elisabeth og Anna sine cookies. De er så gode?!


Fra weheartit

Sang

Egentlig alt av Sia. Jeg er helt hekta! Tror kanskje Unstoppable er den aboslutte favoritten. Eller reaper. Eller Broken Glass. Åh... 

Vær så snill, hør på albumet hennes. Det er kunst.

Tanke

Jeg har grubla en del på greske filosofer, jeg! Mor tar opp et mattefag som handler om masse rart, og disse grekerne tenkte visst utrolig mye merkelig. Bevegelse er en illusjon? Null finnes ikke? Det finnes forskjellig størrelser på uendeligheter? 

Antrekk

Nja, jeg har ikke vært så altfor flink på antrekk denne uka. Det ble litt joggebukse og null sminke, men hallo: Jeg hadde tentamen i diktanalyse. Det får gå.

Mimring

Jeg og to venner satt på bussen på vei hjem en dag, og kom inn på temaet barnetv. Så mye gøy vi har sett på! Mimret tilbake til Gnottene, Fraglene, Bjørnen i det blå hus, Sauen Shaun og Mr.Hickup, Teletubbies og så mye mer. Hva skjedde med bra tv? :(

Introen her er jo helt magisk <3

Bilde


Vanskelig, har tatt en del denne uka! Men veldig fornøyd med dette.

Der har dere min uke! Hvordan var deres? :)

-EK

5 kommentarer


Henriette Celin
-07.02.2016 kl:15:08


Digger det nederste bildet!

og husker godt gnottene, haha x)

Herlig å være ferdig med tentamen tenker jeg,

og liker godt Sia sin sang jeg og :-D
Edel Kristina
-07.02.2016 kl:20:01


Henriette Celin:
Tusen takk, så gøy! Veldig herlig :) Håper du får en fin kveld videre :D
Ronnie
-07.02.2016 kl:18:27


You are a ballerina? How awesome.

Oh I love cookies ♥
Edel Kristina
-07.02.2016 kl:20:02


Ronnie:
Haha yeah, and thanks :) I love them, too <3
Henriette Celin
-08.02.2016 kl:10:48


SV: Jo takk, det samme :-D

Skriv en ny kommentar