Å tenke på at man tenker på å tenke

Noen ganger, når mitt eget, lille hode er fullstendig overbelastet, da skjer de merkeligste ting. Jeg har prøvd å gjøre matte i hele dag, men ingenting ser ut til å funke- ikke at det er så unormalt, da. Men. Etter å ha sittet fast på 3 pluss 29 en god stund, fant jeg ut at det er noe mystisk med tankegangen min. Når jeg sitter midt i et kaos, masse skole, venner, dans, pianokonserter og spanskprøver, gyminnlevering og julegaver, DA bestemmer hjernen min seg for å tenke på ALT mulig annet.

Jeg tenker på hvorfor jorda er til, om vi kanskje alle lever i et parallelt univers eller om The Matrix egentlig kan være ekte. Jeg tenker på hvorfor vi tenker, hvorfor vi tenker at vi tenker og tenker at vi tenker at vi tenker- og så må jeg stoppe opp litt for å finne ut hva det er jeg tenker på.

Hvorfor? Jeg vet ikke. Det er litt interessant, litt morsomt og til tider irriterende når man skal konsentrere seg om noe helt annet, men sånn er det. Tankene klarer ikke samle seg rundt det som er "viktig", i stedet tenkes og overtenkes det minst ti ganger så mye som ellers. Yes.Det var det jeg hadde på hjertet- kanskje jeg tenker litt mindre på tenking om tenking nå...? Eller kanskje det bare er tentamen som driver meg til vanvidd :)

Flere enn meg som har det sånn? 

-EK

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar