Punkter livet har lært meg

-Det er virkelig ikke så dramatisk å klippe seg/ endre noe på utseende i det hele tatt. Hår vokser ut igjen, det kommer tilbake- ikke noe å være dramatisk over.

-Du kommer alltid til å ha noe ugjort. Uansett hvor mange problemer du løser og hvor mange utfordringer du overvinner, vil det alltid være noe ugjort- så prøv å la være å klare alt. Det går ikke. 

-Tradisjoner er noe av det fineste som finnes-Vær takknemlig for det du har. Dette er mitt livsmotto, og jeg kommer alltid til å prøve å huske på det. Ønsker du deg den nye iPhonen? Vel, neste uke har kanskje den gamle iPhonen knust- da skulle du ønske du hadde den igjen, ikke sant? Det gjelder å være takknemlig for det man har her og nå, for alt i livet er midlertidig.

-Å høre på trist musikk og grave seg ned i seg selv er ikke løsningen på noe som helst. Er du lei deg? Det her helt greit, du kan gråte, la det komme ut og være helt nedfor en stund- men kom deg opp igjen. Hør på glade sanger, ikke de triste. De gjør bare ting verre, stol på meg.

-Å skrive lister ordner halve problemet. Har jeg mye å gjøre begynner jeg alltid med å skrive en liste over alt- så går det så greit! Det høres egentlig helt latterlig ut, men så enkelt er det.

-Øving til en prøve etter klokka ni funker ikke. Sannsynligheten for at du lærer mer da er så liten at det ikke er verdt et forsøk engang. Øv tidlig, legg fra deg boka og få nok søvn til prøvedagen.

-Å tjene penger er undervurdert fra min side- plutselig ser jeg at jeg godt kunne hatt litt mer å kjøpe julegaver for. Hvor får folk egentlig penger fra? Har ikke sjangs til å få tid til en jobb ved siden av skole, så hva gjør man da, liksom? Danser på gata?

-Det blir aldri for mange "jeg er glad i deg" og klemmer :)

Tre ting livet har lært deg?

-EK

Innlegget er inspirert av Kristine Ullebø, krisssy.blogg.no :)

6 kommentarer


Gina Angelica
-02.12.2015 kl:14:05


Utrolig bra skrevet :)
Edel Kristina
-02.12.2015 kl:18:02


Gina Angelica:
Tusen takk!
Ida Nesby
-02.12.2015 kl:19:08


Så fint skrevet! Er enig i mange av punktene! :)
Norwegian Cupcake
-02.12.2015 kl:20:26


Så koselig og fint innlegg! :-)

Ha en nydelig kveld :-D
Edel Kristina
-03.12.2015 kl:15:59


Ida Nesby:
Tusen takk! Så bra :)
Edel Kristina
-03.12.2015 kl:15:59


Norwegian Cupcake:
Så gøy du synes! Takk, du også :)

Skriv en ny kommentar