10 ting dere ikke visste om meii

Hei dere!

Jeg jobber med et par innlegg her, har fiksa litt bilder (endelig!) og litt fancy redigering hahah, så dette blir bra! Mens jeg fikser det siste tenkte jeg å komme med et litt annerledes innlegg, nemlig 10 ting dere ikke visste om meg! Har prøvd å tenke nøye gjennom det her, så noen av punktene vet bare mine nærmeste venner om (til nå). Så, here we go:

1. Jeg er skikkelig fan av Iron Maiden. Dette er det nesten ingen som tror på når jeg forteller dem det første gang, men det er helt sant! Musikksmaken min er egentlig helt på vidda, jeg hører litt på listepop, myye Taylor Swift og så rock/heavy metal da.

2. Jeg bytter bakgrunner veldig ofte. Mobilen har allerede hatt utallige bilder med bakgrunn, og når jeg får ny pc blir det nok likt med den! Pleier å lete leenge etter noe bra på weheartit, og så redigere/crope det til jeg er helt fornøyd. Elsker små forandringer! Her er bakgrunnen atm:

Hekta på Harry Potter igjen, som dere ser! Det er Bellatrix Lestrange, spilt av Helena Bonham Carter på bilde nr.2, hvis noen nysgjerrige mennesker leser bloggen :*

3. Noe som irriterer meg helt sjukt er hvis radioen står veldig lavt på, så man såvidt hører. Enten er den av eller så er den på, ellers blir det jo bare irriterende støy?!

4. Jeg har fortsatt voksesmerter, i en alder av 16 år. Har alltid blitt fortalt at det skulle være over når man er 12, men jaja :// #evigung

5. Jeg er en person som tenker veldig mye og på veldig mye rart. Det er både interresant og veldig vanskelig til tider.

6. Klarer aldri holde meg til en hobby- for øyeblikket er det foto, dans, film, pianospilling, teater, tegning/fargelegging og blogging som gjelder, og det endres stadig!

7. Jeg er til tider livredd for sjøen og spesielt store fisker og hvaler, ughhhj

8. Jeg blir sjelden skikkelig hekta på noe, men når det skjer er det 110%. Harry Potter, Taylor Swift og baking av muffins er eksempler på ting jeg er/har vært helt hekta på.

9. Etter min mening er det mye lettere å ta mørke og dystre bilder enn lyse og mer glade. Jeg vet ikke hvorfor, men det går bare mye raskere og lettere da, hahah!

10. Jeg har blitt stukket av veps 7 ganger- På nesen (som 3-åring), på pekefingeren, under kneet, to ganger på magen, på stortåa og inni hånden. Jeg er heldigvis ikke allergisk, så det har egentlig ikke vært så mye verre enn et klegg-stikk. Dette er vel også den største grunnen til at jeg er redd for veps, haha.. Jeg har i hvert fall en grunn!

Det var 10 ting om meg, håper dere likte det! Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre en ganske lang biltur, så hvis dere har tips til filmer å se (som ligger på viaplay, helst) gjerne del dem med meg! Da snakkes vi :)

-EK

2 kommentarer


Iselin Renée
-02.08.2015 kl:20:42


Fint innlegg :)
Edel Kristina
-04.08.2015 kl:13:18


Iselin Renée:
Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar