Juleverksted og greier

Hei :)

Denne dagen har nesten vært en fridag. Våknet seint, gjorde ferdig hjemmeoppgavene og dro til Karianne. Hun er allerede ferdig med muntlig, så hun hadde også "fri" i dag. Vi filmet en video til dere med god hjelp av Therese, gikk ut på tur for å kjøpe mat og endte opp med å løpe rundt i pøsregn før vi kom oss hjem. Det er meldt storm, og jeg tror nok den stormen er på god vei!

I morgen blir det andre boller. Da er det min tur til muntlig, og jeg vedder ganske mye på at det blir matte.. Isj. Jaja, jeg har i hvert fall kost meg de dagene jeg slapp skole.

Senere i uka skal jeg ha mitt årlige juleverksted med venner. Det er noen av de samme som kom i fjor, så jeg må finne på litt nye ting å lage og gjøre.. Men det er jo så vanskelig? Enten er det for vanskelig å lage, for enkelt, vi har laget det før eller det selges ikke i Norge. Så, jeg trenger deres hjelp. Noen som har noen bra nettsider med inspirasjon til juledekorasjon? Eller noen tips selv? Haha er sikkert noen av de som kommer som ser dette og lurer på hvor planlagt jeg er lol.Nam

-EK

2 kommentarer


Amalie Sandtorv
-10.12.2014 kl:11:00


koselig med juleveksted :)
Edel Kristina
-10.12.2014 kl:16:32


Amalie Sandtorv:
Ikke sant :)

Skriv en ny kommentar