Answering some questions

Heiloo

I det siste har jeg fått en del spørsmål fra dere, så jeg samlet dem sammen- vent, samlet dem? Jaja jeg skal i hvert fall svare på dem nå. Har faktisk fått maange forespørsler om Polenturen-innlegg og Polen "guide", så det kommer egne innlegg om det asap. Hadde planlagt video til dette her, men fant ut at jeg ikke hadde tid. Og det er litt kjekt å lese svarene også? Satser på det, let`s start :)

Hvor er toppen fra?

Dette har faktisk en del spurt om, og jeg mener den er fra Cubus..Du reiser mye?

Hehe ja..Eller egentlig ikke? De siste to ukene har jeg vært i både Oslo og Polen, men det er en unntakssituasjon for å si det sånn..Skulle ønske ikke, da! Elsker reising, hadde virkelig vært himmelen om hver uke var som denne. 

Hvor mange sesonger av Once Upon a Time har du sett?

Egentlig bare sesong to, hoppet over sesong en..ahah. Ikke spør.

Hvem sin hund er det du snakker om hele tiden?

Jeg skjønner hvis dette er litt forvirrende, folkens.. Jeg har ikke hund, har aldri hatt heller. Men både Therese og Karianne har, så jeg ender ofte opp på tur med en av dem og da må man jo blogge om det ikke sant. Heh. Så de to hundene jeg snakker om er Teddi og Minnie ♥ Har ikke bilde her, kan finne en annen gang.

Ser du mye på youtube?

Ja. 

Blir du sponset av noe?

Nope. Bloggen min skal ikke være en sånn typisk sponsor-blogg hvor jeg reklamerer for alt mulig, det liker jeg ikke. Ikke at noen har tilbydt meg sponsing heller da..

Hvilket kamera har du?

Mener jeg skrev dette i profilteksten min, men det står ikke der nå.. Jaja, får se om jeg får fikset det. Jeg bruker Nikon D5200, med andre ord det beste kameraet i verden (i følge meg) ♥Ønsker meg ny linse da, en mikrolinse hadde vært kult. Får spare :)

Håper dette svarte på spørsmålene deres, så kommer Polen-innleggene straks! Ha en fortsatt fin dag, dere er de beste ♥

-EK

 

 

4 kommentarer


Tiffany Gnaly
-09.10.2014 kl:15:14


Den blusen var veldig fin ja :- )
Rikke - Kommenterer alltid tilbake!
-09.10.2014 kl:15:15


Fin bluse!
Edel Kristina
-12.10.2014 kl:16:37


Tiffany Gnaly:
Tusen takk!
Edel Kristina
-12.10.2014 kl:16:38


Rikke - Kommenterer alltid tilbake!:
Takk :)

Skriv en ny kommentar