#2: 3 tips for å komme i gang med speilrefleksen!

Heihei! Denne dagen har vært ok+, mye som skjer og mye som skulle skjedd, haha. Mer om det senere. Her har dere challenge day 2:

Tips:

1. Lær deg innstillingene. 

Det viktigste når du har et speilreflekskamera vil jeg si er å forstå seg på innstillingene. Bruker du bare auto er det på en måte ingen vits med hele kameraet, det kan gjøre så mye mer! Lær deg hva de forskjellige innstillingene er og hvordan du bør bruke de letteste. Manuelt (M) f.eks trenger du ikke lære deg med en gang, men innstillinger som A og sport burde være lette å forstå.

2. Få deg fjernkontroll!

Alt er ti ganger lettere med en selvutløsende fjernkontroll til kameraet. Jeg lover. Før jeg fikk meg en tok det ca 10 minutter å ta outfit-bilder, nå klarer jeg det på under 2. Skikkelig gøy også, lettere å få blinkskudd ettersom du lettere kan ta flere bilder. Fjernkontroll forandrer bare alt, haha.
Fjernkontrollen kommer med på noen av bildene da, hehee...

3. Knips i vei!

Kom i gang, ta masse bilder og prøv deg frem. "Reglene" i foto er egentlig ikke regler, bilder mot lyset og uklare bilder kan være sinnsykt kule! Gjør det du føler for og bruk din egen kreativitet. Du lærer raskt etterhvert, det kan jeg skrive under på. Last dem inn på pc-en, se hva du gjorde rett og feil og rediger dem sånn du vil ha dem. 


Uklarhet kan være en utrolig kul effekt

Håper noe hjalp! Har du noen tips til meg?

-EK

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar