Throwback- Sommermusikken 2013!

Ååå nå vil jeg ha sommer dere! Sol og varme kom jo hit allerede i april, så det føles plutselig ueendelig lenge til sommerferien! Satt meg ned og hørte på gamle sanger her, og bare måå dele dem med dere. Det er som noe helt spesielt skjer hver gang jeg hører disse sangene. Altfor mange minner!

Alle som kjenne meg bør vite hvor sterkt jeg elsker denne sangen. Har hørt på den fra den kom ut til nå...Og jeg er ikke lei! Haha, jeg er vanligvis den som går raskest lei av sanger, men denne...Det er noe helt spesielt med denne her ♥

Åååå  neineinei nå blir det nesten for mye her haha. Dette er sangen som minner meg om en god venn som flytta, energien som plutselig forsvant og jeg ble bare lei meg, rett og slett. Er så veldig fin, må jo nesten holde tårene tilbake her jeg, haha!

Ookei, denne er kanskje to år gammel... Men jeg hørte på den i hele fjor, og kjenner jeg meg selv rett høres den nok på i år også!
 

Og, selvfølgelig... Vår kjære Miley Cyrus bestemte seg for å klippe håret, komme ut med denne sangen her og ja...Dere vet resten, haha! Sangen ble i hvert fall en stor sommerhit.

Denne kom faktisk ut i mai i fjor? Var sikker på at den kom ut om sommeren jeg, men det er vel bare jeg som er treig. Husker denne som en skikkelig dansesang jeg elsket, ble hørt mye på både i syden og hjemme i Norge.

Må jo ha med denne, haha... Føler ikke det var en sommersang egentlig, hørte mer på den etter at skolen hadde begynt. Men uansett, den er utrolig fin og stemningsfull, husker jeg pleide å elske Katy Perry før...

Denne, dere. Dette er vel på en måte den "store" sangen til Ellie Goulding? Var i hvert fall gjennom denne jeg oppdaget henne! Det tror jeg nesten må være tidenes sommersang, altså.

Wake me up- Aviicii. Denne er så herlig! Kom ut i starten av sommeren, fikk meg til å drømme om feriee og syden.

Må jo ha med denne, haha. Som dere kaanskje vet så er jeg ganske glad i Austin Mahone. Hører faktisk veldig mye på denne akkuratt nå, minner meg egentlig om alt stresset før skolen sluttet... Men jeg elsker den uansett!

 
Selena Gome med nytt album, som jeg for øvrig enda hører på...Treig sa du? Haha, denne sangen minner meg om venner, sene kvelder og fridager ♥
Det er så utrolig mange flere at jeg kunne sikkert skrevet fem innlegg her haha, men dette var altså de jeg fant nå!
Dine topp 5 sommersanger?
-EK

6 kommentarer


Svartfoto-foto & hverdag
-02.05.2014 kl:16:29


masse flotte sanger
annasylvelin - kommenterer ALLTID tilbake<3
-02.05.2014 kl:19:04


åå så mange fine sanger! husker jeg hørte på mange av de i fjor sommer/høst :-)
Hanne
-02.05.2014 kl:20:31


De der gav meg mange minner og!! :) Er straks sommer nå heldigvis! :)
Edel Kristina
-05.05.2014 kl:10:23


hamyst:
Så bra! Ja, gleder meg :)
Edel Kristina
-05.05.2014 kl:10:24


annasylvelin:
Ikke sant? Jeg også :*
Edel Kristina
-05.05.2014 kl:10:24


Svartfoto:
Helt enig :)

Skriv en ny kommentar